***

Эп сана к;тет;п
Эп сана к;тет;п ир т;рсасс;н,
Ка; пулсан та п;рахмаст;п шутлама.
;нс;ртран эс ман енне п;хсасс;н,
;ыхланать ч;лхе, пултараймаст;п кала;ма.

;уркунне ;;м;рт ;е;ке ;урсасс;н,
М;нш;н – ши ч;ре пу;лать хытрах тапма?
Сив; ;ум;р в;;;мс;р ;усасс;н,
М;нш;н чун;м чар;нмасть – ши хурланма?

Ат;л ;ий; п;ртан тасалсасс;н,
Хум;сем выля;;; тей;н тытмалла.
Чарлансем  ;унатсене сарсасс;н,
Сиплет юхан шыв салхулл; к;м;ла.

К;ркунне пилеш пи;се ;итсесс;н,
Тутанса п;хат;п ун;н ;ырлине.
Шултрине те тутлине к;на илесш;н,
Темш;н – ;ке ялан суйлат;п й;;;ине?


Эп сана к;тет;п ир т;рсасс;н,
Ка; пулсан та п;рахмаст;п шутлама.
Сар х;вел шевли х;лхем сапсасс;н,
Йыш;нсам манран эс ;ш; салама.


Рецензии