Усе упало у калюжу

Усе упало у калюжу

Запалі очі і тривога,
Ненависть передавить руку,
Жахливий сморід травить душу,
Гидота вирвалась на світ.

І ти смієшся у калюжі,
Обличчя злилося із брудом,
Ти мариш в темряві глухій,
Як черв повзеш серед каміння.

Ми завтра разом пропадем,
Ми дивний світ відкриємо у глині,
І очі видавить земля,
Слизька наповнена стражданням.


Рецензии