Свiт баттерфляй вiдчую я...

      Нове життя

Світ баттерфляй відчую я,
коли малюк почне життя
в мені. Дві частки – я і ти
любові… Боже, шлях світи,

та Янгол в супроводі йди,
зі щастям. Водограй, сади
в солодких мальовничих снах,
лелеки загніздили дах...

Веселки радісні рядки.
Нас називатимуть – батьки!
Дитинко, в світ новий пірнай
життя…. Кружляє баттерфляй.

                16.06.2018


Рецензии