Прийми цю молитву..

Живи в моїм серці, Пречистая Діва,
Тобі буде затишно, вірю, у нім...
А я буду сама у світі щаслива
І щастя своє роздаватиму всім.

Ввійди в мою душу, Маріє, благаю!
Своїм милосердям її оживи...
Нехай Твій Покров, Твою ласку зазнає,
На вірність і праведність благослови!

Навчи нас, Маріє, покірними бути.
Всім дітям здоров*я і мудрості дай...
По волі Ісуса, дай сльози забути,
Прошу, Препрославлена, не обминай!

Прийми цю молитву відверту і щиру -
Всі війни у світі, прошу, зупини...
Моїй Україні, привітній, дай миру
І радість у кожну сім*ю поверни!


Рецензии