Ос нн й експромт

Прийшла чудова осінь й запашна...
В повітрі скрізь кружляють аромати
Хоч зараз і пора не весняна,
А, все ж, як птаху, хочеться літати.

Погляну у блакитну височінь,
І моє серце на землі не втримать,
І раптом знов почувши птахів спів,
Розправлю вмить своєї мрії крила.

І кличу друзів, що лишились на землі,
Вперед мерщій зі мною та надіюсь-
От-от злетять у небо кораблі
Всіх моїх друзів й подружки Марії.)


Рецензии