Автономiю Донбасу!

Хто розв"зав вiйну?-Турчинов.
То це с вiн першопричина.
На той час в Радi голова.
Який там розум?Його чортма.

Вiн з комсомольских вожакiв,
Христопродавцiв,му...чудакiв.
Працюють з Юлькою у парi,
Наперсточники на базарi.

А в Радi?Теж однi нардупи,
Усi зiбралися докупи.
Краiной управляють не украiнцi,
Вiрмен,грузин,свреi,нiмцi.

А ще мiсцевий олiгархат,
Жидобандерiвський конгломерат,
Та зграя нелюдiв-собак,
Укрофашистьских посiпак.

Воювати зовсiм не здатнi,
Хоч мають i вiйська приватнi.
Поназбирали людьске смiття,
Скрiзь негативнi почуття.

Держдепом призначений гетьман,
Щiрий хохол Петро Вальцман.
-Вiйну закiньчить за два тижнi:
До виборiв вiв речi нiжнi.

Та цей гарант"свiдомий",
Брехло,трiпло,вiдомий.
Був в"Регiонах"в"Батькiвщинi",
Став президентом в Украiнi.

Та щоб конфлiкт,цей розв"язати,
Автономiю Донбасу тре дати.
На часi,займiтесь господарством,
Не балачками про гетьманство!


Рецензии