Почти

ПОЧТИ
Автор: Р. Русев               

Почти лято
и тази пълна луна -
око, будуващо нощем,
като голяма сълза
готова да капне.
Сякаш двете петна
все в мене се взират...
Пълна луна,
а душата ми празна,
търся те,
чакам думи от тебе,
все така трудно,
все така неудобно.
Късна пролет е
и почти лято.
Пълна луна -
будуваща в мене.

Сам на брега
чакам да дойдеш...


Рецензии