Калi мы гуляем парай

А дзе ж тая соль марская,
Не з мора яна, ад пота.
Навошта хлусіць каханню.
Марыцца охры дрыгвотай...
Трывожаць адценні мараў.
Пагрозліва сэрца енчыць.
Калі мы гуляем парай,
Мы радуемся, як дзеці.


Рецензии