На баль-маскарад я... адна

Я так рызыкую шукаць адварот.
Надзейнасць пляча - як сумота ад веры.
А вогніва смела злажыла зварот
Да тых, хто кахаў акіяны бязмерна.
Ў цябе адбылася краіна-чужак.
Жамчужыны знойдзены. Ты мяне маніш.
На баль-маскарад, я з'яўлюся адна.
Мяне, выпадкова, ты зноўку пазнаеш.


Рецензии