Steaua

           13.06.2018.
           NOVOSIBIRSK
             (Mold.)
In zori De zi azi mia  batut in geam
Din miile De stele o stea

Sa desprins ca frunza De pe ram,
Mi-a  luminat  fermecator odaea mea.

Corp ceresc,stralucitor,
Tu esti atat de orbitor,

Zau,ma faci  sa ma-nfior
Si cu tine in cer sa zbor.
 
Ale tale raze line,
Ginghase ,stralucitoare...

Ma dezmiarda si-mi alina
Dragostea mea incantatoare.

Tu ma lasi  fara De grai,
Cand plutesti  prin evantai ...

Nai ragaz si nai vacanta,
Noptile iti sant speranta.


Рецензии