La voi ma duce dorul

      14.06.2018.
      NOVOSIBIRSK
        (Mold.)
Astazi e o zi senina,
Ddepartarea ma dezbina,
Dar incerc sa mai traiesc
Tiimpul trece fara mila,
Numai Noptile senine
Cu dor ma linistesc .
Cum nar fi ma duce DORUL,
La casuta cu pridvorul,
Care mi-l doresc si mi-l visez...
Dar la poarta sta maicuta
Si m-asteapta la fuguta
Sa ma-ntorc putin so-mbratisez.
Inima in pept imi bate,
Sufletul De dor mi se topeste...
As pleca sa uit de toate,
Caci Asa e omul cat traieste.
Nu te supara maicuta,
Iarta-ma te rog taicuta...
Pentru viata mult va multumesc.
Stiu ca mult imi duceti dorul,
Asteptandu-va fecorul,
Dar va rog,iertati-ma...Regret.


Рецензии