За те, що...

За те, що душі повернув, моїй, спокій,
Що, грішнеє серце, моє, врятував.
І, що до людей Ти, Господь, не жорстокий -
Вклоняюся... Смертью Ти смерть подолав!

За силу і волю - за вчинок твій гідний,
За праведність, чесність, терпіння - хвалю...
Ти наймилосердніший, кожному рідний,
Тебе, мій Спасителю, дуже люблю!

Люблю Твою матінку - Діву Пречисту,
Заступницю людства, Царицю Небес...
Отця Твого славлю з святим Духом, Христе -
За світлі діяння і безліч чудес!


Рецензии