Людськi душi

 
(скоромовка проти нечистих сил)

Людські душі темні сили
Ви зберіться небосхилом
Влада бога Царство тайне
Вам пророчить ніч у крайність

Ви летіть, летіть далеко
Вам як грому як лелеці
Стрімко в гору в низ під землю
Підійматись так пекельно

Людські душі тайна страсна
Вас пізнати дуже важко
Вам одним сповім про неї
Де ти темний не ховайся
Де ти темний не зявися
В кого ти ж не перетворися
За життя одної миті
Стане вмить воно, віка сповиті

Ти душа моя блаженна
Не цурайся світлих тіней
Світу темряви зречися 
Він створився не на милість
Впаде вмить як прийде осінь
Сирість прикрість на закутті
Змінить милість на розкутті

За кутками за горами
Зверху знизу і в підвалах
І в коморах та у лісі
На степах та у дзеркаллі 
Все піде під божу милість
Вмить розтаєш та розвієш
І покинеш моє тіло   

(Ярославі М., РМ/22:40, 14.06.2018р.)

п.с.: фото с и-нета


Рецензии