Дежавю

Прекрасни
форми…
Старинна  виола.
Залезът разказва
всичко.
Скрито.
Противно
на сегашните
норми,
Душата ми
остава
на една пътека...
Гола.
И нищо не e важно.
Искра едва прикрита,
угасваща полека…

Странник

Художник: Андре КОн


Рецензии