Турналар

Къычырагъан турналаны тавушу,
Юрегимни эки бёле тепе-тенг.
Гьар гезик де шо мюгьлетни агъусу,
Айрылывгъа эсделикдей чала зенг.

Къанатлары кёк гюмезни накъышы,
Савболлашма силленеген бир кюйде.
Бийикдеги турна сирив сагъынчын,
Мунглу юрек къонакълагъан тёрюне.

Алтын тюслю япыракълы аракъгъа,
Агьгъа тарып таянгъанман йылама.
Насибимни турна сирив йыракъгъа,
Алып учуп умутларым бичакълай.

Припев:

Турналар аявлу турналар,
Учалар къайтара учалар.
Умутум даимге аямай,
Элтелер йыракъгъа турналар.

Автор: Людмила Кузнецова
Перевёл: Адилгерей Минатуллаев


Рецензии