Dance under the rain

Таке воно омріяне...бажання...
Лиш тільки з ним є успіх у житті суцільний...??
А., наробивши помилок, ...провалля
І сумніви у собі божевільні...

І руки опускаються та погляд скоса...
Думки у голові рояться, наче шмелі...
Здається, що роздягнена та боса
Або напилась...забагато хмелю...

І вечір сів...і вже молочний ранок
Поволі виплива над небосхилом...
Роса на травах знов танцює танець
А душу ніби знов жалем накрило...

І щось минуло, але щось зосталось...
З дощами не спливло усе струмочком..
І хмари вже не темними здавались...
Все зміниться на краще...знаю точно!

Веселка змінить дощ...і в свої барви
Моє життя досхочу розфарбує...
Уже не страшно... я навчилась завжди
До себе прислухатись...це лікує...

Навчилася...таку як є любити...
СЕБЕ...!Хоч у житті я ще незламна..
І спробую той вогник запалити...
І під дощами танцювати танго...


Рецензии