Ти найгарнiший

Спина, тепло, плече - ти найгарніший!
Ти тільки мій - Єгова, Будда, Крішна...
Розквітлий лотос звАбливоЇ піхви
Бажає зжерти твої стиглі втіхи.
Нескорена змовкає навіть тиша...
Тобою створена і зваблена, і грішна
В долонях засинаю... Марю небом,
Що створене для мене і для тебе.
 

 
  26/03/2016


Рецензии