Мов хутро зеленого звiра

Мов хутро зеленого звіра,
Хвилями – срібна трава.

Все п’янкіша довіра,
Все простіші слова.


Між пагорбами дрімає –
То вітер його приспав.

Між нами нічого немає,
Крім схожих на хутра трав.


Ці прохолодні долоні
І трохи зимна трава...

Звір ніжиться на осонні.
Солодкий час не сплива.


26.05.18


Рецензии