***

* * *

Наповнивсь світ розстригами, аскетами,
Боги на смак - попів не вистача.
Десь (там) і мій живе поміж планетами,
Життя дарує з барського плеча.

Ми з Ним знайомі. З наших. В "вічнім селищі".
Він нам і батько, й мати, і дідусь.
Подібний Оному - не рівний силі й величі,
Я все життя вважав, що обійдусь

Без правил, без законів, без напутствія,
Та бачу, що далеко вже зайшов.
Так набродивсь, що серце навпіл луснуло,
Те, що шукав, я так і не знайшов!

А що шукав, відірваний од Вічності?
Лиш смерть знайшов і біль одвічних мук.
Та ще Земля...кана в епелептичності...
Й душа вкінець...відбилася від рук!

09-10.06.2018р.

В.Масагор.


Рецензии
Привет, Валера. Узнаю твою иронию:"душа вкінець...відбилася від рук!" ) Классно сказал. Душу приструнить и прекратить заниматься самобичеванием. Не мы такие - жись такая.)
Как ты там?
Обнимаю,

Наталья Сафонова 3   14.06.2018 19:17     Заявить о нарушении
Спасибо, Наташ!!!:) Я в норме:) Жара донимает.
Добрых дней тебе!!!:)

Валерий Масагор   14.06.2018 21:11   Заявить о нарушении