Телефон

-Сюемусан сен мени - деп сёзюн башлай къатыны,
-Неге сюймен, сюемен - деп ете эрни жавабы.
-Арив сёзюнг айтып энни гёзелингни эт жайран,
Сююв отну гючюн гёрсет, ялын чачардай шавла.

-Мисалгъа ал биз къоллайгъан, шу телефон зенг этме,
Буну досу сим картасы къуллугъубуз битдирме.
Шу сим карта нечик герек телефонгъа аявлум.
Шолай досум яшавума сенде дюрсен байлавлу.

Йылы сёзню эшитгенде, къувнай юрек гьай аман,
Аш биширме энни эрге гете къатын шо заман.
-Баракалла билдиремен Китай элни халкъына,
Дерт къатындай, дёрт сим карта сыяр телефон къургъан.


Рецензии