Iшоу п яненькi...

Ішоў п'яненькі Нікадзім...
Э-э,братка,
яшчэ паглядзім
хто першы апынецца
ў лужыне.
П'яны ды не зьдзюжаны.
Дужа мы
чыісьці рухі прадбачым.
Паваліцца-убачым.
А чым
глядзець на чужую
самоту,
пазнай лепей хто
Сам Ты.


Рецензии