Гад атана

 Са пуд вацра чахъ галаз жез
Мугьман хьанва гад.
Гатана зи дак/ардин хел
Заз чим гъанва мад.

Недай зат/ни гвалда вичив
Машмашни п/ени.
Шад жедалда аялризни
Емишар к/ени.

Яргъи йукъуз ракъинивни
Вегьез тваз нурар
Алахъдалда яру ийиз
Шефтелрин хурар.

Гьазурна, гьуьлуьн ятарни
Вугудалда чав.
Авурай лугьуз , цера чи
Аялри сирнав.

Бул няметар гузвай чиле
Твадалда ифин.
Аялризни к/андай вахт я,
 Мектебдиз тефин.

Ша гуьзел гад , вун атунал
Чун шад я вири.
Т/ебиатдал чан гъанва на
Авунва дири.


Рецензии