Гьа аял хьиз

 Зав гума гьа , аялвилин
Дегиш тахьай фикирар.
Зи уьмуьрдин гиширар я ,
Шехьун, хъуьруьн,  шиирар.

Гьа аял хьиз зун уьмуьрда
Гагь шехьиз гагь хъуьрезва.
Мачхул жедай жагъуриз зат/
Еке чилел къекъвезва.

Жагъай зат/ар ахъай тийиз
Кьве гъиливни кьазва за.
Гагь шад гуьгьуьл , гагь пашманвал
Лацу чарчел твазва за.

Гагь накъварин селлери къвез
За гьазурай шиирар.
Яргъаз тухуз гелни твазвач
Батмишзава фагъирар.

Гьа аял хьиз , ч/ехи жез к/анз
Аламатрихъ къекъвезва.
Вилин накъвар кьери хьайла
Мад, жув-жувал хъуьрезва.


Рецензии