Хороше

Людмила Плєвако

<Слова пісні про село Хороше, написані для Миколи Куценка>

1. Солодкі спогади з дитинства
Дарують посмішку вустам.
Згадаю край, де народився,
Подвір’я рідне, де зростав.
Науку батька, ласку мами
І гаю говірливий шум,
Де бігав босими ногами
По молодому споришу.

2. Роки минули непомітно.
Мов пташенята із гнізда,
Дорослі, вже колишні діти,
Порозлітались по світам.
Та все одно хоч зрідка линуть
До свого рідного села,
Черпають дивовижну силу
З невичерпного джерела.

3.Тепер нечасто приїжджаю
До тебе в гості, а проте
У грудях серце завмирає,
Коли пригадую я те,
Як під тополею дівчині
Під дивну пісню цвіркунів
Відверті, лагідні і щирі
Слова кохання говорив.

11.07.2011


Рецензии