Наче квiти

Зростають діти наче квіти,
і тішать материнськії серця.
Навчаються трудитись і любити,
і мріяти , і вірити в Творця.

Немає більшої розради,
для їхніх люблячих батьків,
як ту любов дитячу відчувати,
що ллється з серця берегів.

Шукають ліпшої дороги
і набивають мозолі,
знаходять радощі й тривоги,
у вир летять мов журавлі.

Помандрувавши так по світу,
сумують у далечині,
на чужині і сонце світить
не так як в рідній стороні.

Та все ж лишають Україну,
летять у невідомий край,
і батьківську стару хатину
й зелений,біля двору,гай...


Рецензии
Замечательное стихотворение, теплые и яркие строки!
Очень понравилось! Радости и благополучия Вам!
С теплом,

Алла Богуш   08.07.2018 02:31     Заявить о нарушении
Щиро вдячна!
Нехай мир Божий панує у вашій родині.

Левиа   05.08.2018 14:29   Заявить о нарушении