Праменьчык дабрынi

Дружа, чакай, не спяшайся,
Падумай і крок спыні.
Сам для сябе прызнайся,
Ці шмат у людзей дабрыні?

Мы забываем Бога,
У марнасці трацім дні.
А часу не так і многа,
Праходзіць жыццё ў мітусні...

Мы захінаем сэрцы,
Сціскаем да болю далоні.
Маленькі праменьчык льецца -
Ён выбавіць нас з палону.

Праменьчык Божае ласкі,
Праменьчык Божай Любові.
У свята цудоўнае Пасхі
Ён будзе побач з табою!

Забудзем нянавісць і крыўду,
Падзякуем Богу за ўсё.
Каб зараз шчаслівым быў ты,
Збавіцель аддаў жыццё.

Любоў затрымаем у душы,
І здольнымі будзем прабачыць.
Помсту чыніць не спяшы,
Дабром паспрабуй аддзячыць.

Гэта цяжкім здаецца,
А ты ў святой цішыні,
Пакуль тваё сэрца б'ецца,
Для Бога душу адгарні -

І вось тады ўбачыш
Праменьчык дабрыні.
 


Рецензии
Цудоу́на!!!

Инна Якуш   05.10.2018 22:35     Заявить о нарушении
Дзякуй вялiкi!

Евгения Петракевич   15.11.2018 15:32   Заявить о нарушении