Заман

Нече-нече гёзлени мен гёрсем де,
Балыкъ йимик кёп гёзлерде юзсем де,
Алмаз чыкълы сени асил гёзлеринг,
Тартып алып гете мени сёзлеринг.
Сёзлерингни башбав этип байладынг,
Башбав салма мени башим сайладынг,
Эркесидей Эркин эдим яшавда,
Энни буса башым къалгъан башбавда.


Рецензии