Ойлашмадым

Гюнлер  гете ,ойлап сени ,
Айлар гете агъ-зар булан ,
Ойлашмадым, ойлар мени
Оьлтюредир ,оьктем улан .

Ойлашмадым ,сюювюнгден
Къоркъув гючлю чыгъар деп,
Уьстюн гетип сююв менден,
Мени шулай йыгъар деп .

Ойлашмадым ,сююв мени
От-ялындай алар деп,
Яратгъаным юрегимни
Шу гьаллагъа салар деп .

Гюнлер гете,ойлап сени ,
Айлар гете ойлап сени ,
Шунча сени ойлайгъанда ,
Бир сама да ойла мени .

Гюзню гюню гюнгюрт тюсде,
Гюнгюртлюкде гюзню кёгю .
Учуп бара турна сирив,
Пашман йырын кёкден тёгюп .

Турна сирив учуп бара,
Пашман йырын магъа къоюп ,
Сагъынчларым юрек яра ,
Юрек болмай сенден тоюп .


Рецензии