Юрек Яра

Ёкъ менде бир аваранг ,
Гёрюшмеге ёкъ чоланг ,
Къысылып юрек ярам ,
Гёзюм гёзьяшдан тола .
Гёрюнсенг де тюшюмде ,
Тюлюмде ёкъсан ,гьона,
Бузлу гёзьяш тёшюме
Минчакълар йимик къона .
Гече гёрген тюшюмню
Яхшылыкъгъа тюшлесин ,
Тек сагъа ,магъа йимик ,
Гёзьяш тёкме тюшмесин.


Рецензии