Дертлер

Япмагъа сюеми бютюн ер юзюн,
Гюн бою лопа къар токътамай ява.
Яралы юрегим къанына юзюп,
Тынышым бек осал, етишмей гъава.

Айтмагъа болмасдай дертим кёп мени,
Юрекден таймайсан,
Не амал магъа,
Аллагъым, тилеймен,
Гючюнг кёп сени,
Языкъсын, къыйнамай ал жаным сагъа.
Ялбарып тилеймен,
Яндырма мени,
Амалсыз къызынгны аз сама ая,
Айыбым ёкъ мени алдынгда сени,
Шунча кёп сюйгеним пуч этме, зая!


Рецензии