Сон про любов

День закінчується знов,
Бачу сон той про любов,
Тих птахів, що наче сніг
Пролітають над усіх...

Майже стримую той час,
Де була розмова в нас,
Де слова неначе пісня
Пропливали водночас.

Вже за вікнами дощить,
Вітер виє, мов гарчить,
Та не може непогода
Теплу душу застудить.

Очі бачать тебе скрізь,
Руки прагнуть - доторкнись,
Губи шепчуть тихо-тихо:
"Хоч на миг ще залишись..."

02.11.2017 р.


Рецензии
як чудова мова грае...счастья и любви...

Александр Канторович   10.06.2018 16:49     Заявить о нарушении
Дякую)) Усіх благ і Вам бажаю)))

Жанна Романенко   10.06.2018 20:13   Заявить о нарушении