Королева

Ти тепер королева світу,
То чому ти така сумна?
В тебе є все: корона, квіти,
Але ти все одно одна?

Ну ж бо, годі, не переймайся,
Хочеш гарну пораду дам?
Просто в очі чиїсь закохайся,
Напиши щось, пиши як Жадан.

І забудь всі мої поеми,
Всі вірші, що тобі писав,
Всі мої щодо тебе проблеми,
І про те, що тебе кохав.

Просто знай, що я в тебе вірю,
Завжди вірив, у кожну мить,
Знав, що зможеш впіймати хвилю,
Ту, яка над вогнем летить.

І тепер королева світу -
Саме ти. Тож чому сумна?
В тебе все є: корона, квіти…
Точно… ти ж все одно одна.


Рецензии