Фейський мiсяць зеленавий

Фейський місяць зеленавий
Мов метелик мерехтить.
Марять прохолодні трави.
Цить, лисятко мое, цить.

Онде мишка, онде пташка –
Тихо-тихо підповзти.
Навчання – це трохи важко.
Галас чуєш? То хорти.

Нам туди ходить не варто.
Онде зайчик, он гніздо.
Там внизу ж – лихая варта:
Злючих псів мабуть за сто.

Скоро місяць зеленавий
Геть у нору заповзе.
Он вже й сонячна заграва.
Спи лисятко моє, все.


30.05.18


Рецензии