Нехай

Нехай Богу хваління  льеться,
Він від грехів мене спас.
Грешник над Богом сміеться,
А він чекае на нас.

Бога віка цього він кохае,
и нехоче поняти того.
Кто и досі його кохае,
а він відкидае Його.

Надоїло кожен день їх прохати,
Що вони смеються в остання.
Бо не можуть вони не знати,
Що мій Бог є одне кохання.


Рецензии
Я верю в Бога. И верю в чистую любовь. Верю, что однажды пойду под венец с достойной девушкой!

Игорь Шаповаленко   07.06.2018 12:04     Заявить о нарушении