Эгиз тувуп

Тюз айтасан, къатын - къызны хатирин
Къалдырмагъа тюшмей бир де эркекге,
Балавуздай ирип айтгъан сёзюнгню
Англамаса, авур тие юрекге.

Сююв оьле, талавлана юрегинг.
Сююв - оьгей къызашы дей насипни...
Эгиз тувуп сююв булан насибинг,
Адилгерей, насипли бол, насипли!

Автор: Хамисат Хизриева (Хасаева)


Рецензии