а час спливав...

я ,стримую свої бажанння,
зустрітися з тобою знов...
ховаю, я своє кохання-
а полум*ям ,горить любов...
роки чекання і надії,
відбитком на душі лягли...
краса жіноча зовні згасла-
лишивши очі молоді...
омріяне кохання не збулося...
тому, що довго  ти чекав...
чогось шукав,невірив ,сумнівався...
а час спливав ,спливав,спливав...
тепер, я стримую свої бажанння,
зустрітися з тобою знов...
тому, що в серці, як раніше,
горить ,живе моя любов...


Рецензии
Чудові строки, Вікторія! Мої найкращі побажання! Наснаги та натхнення!

Юрий Губин   17.10.2021 07:19     Заявить о нарушении