Схiд

                Схід - справа тонка...

Схід - справа тонка:
Ламається в пальцях рука,
Обриваються долі-життя...
Чи настане колись каяття?

Схід - справа лиха:
Виття гармат не стиха,
В'януть мільйони троянд,
Коли їх поливає "Град".

Схід - справа брудна:
Кишеня тріщить не одна.
Балачки - спасіння душі:
Рахує хтось бариші.

Схід - справа свята:
Не вічні ж негода й сльота,
Засяє і сонце колись:
Найкращі в цьому клялись!

Так! Це справа свята:
Посіються iншi жита,
Зберемо мирний врожай,
Повернемо втрачений рай!

               м. Донецьк, травень 2018 р.


Рецензии
Виктория! Победа!
Без сумнiву! Схід - справа тонка...

Повернемо втрачений рай!
Усе будеть добре!
Всё будет хорошо!

Дякую, с повагой и с уважением, Людмила!

Людмила Лузанова 2   17.09.2018 21:08     Заявить о нарушении
Щиросердно дякую Вам, Людмило, за слова підтримки та подих Віри!

Виктория Барановская   27.09.2018 19:11   Заявить о нарушении