Дiти! Рiдна мiць!

Гордість матері, опора,
Діти! Радість, рідна міць!
Ніби бавила вас вчора,
І молилась до дзвіниць.

Втім, наш час так стрімко лине!
Ви давно вже немалі...
В світі, вам - все небо синє
Та усе, що на землі...

Щоб зростали, наче трави,
Як пшениця на полях...
Щоб тягнулися до слави,
Віднайшли в житті свій шлях!

Щоб усе, чого бажали,
Вам стелилося до ніг...
Щоб довіку поважали,
Матір, батька, та усіх!
03 06 2018 р
Вікторія Р


Рецензии