***

Язбаш булан яшнайгъан гюл терекдей,
Эсге тюшсенг, огь,менден бир гъал бола.

Сенден магъа онча  кёп зат герекмей ,
Тавушунг  эшитсем,
Юрек ял бола.

Бюлбюлню сесине тынглайгъан йимик ,
Тавушунг эшитсем ,
Насип иржая ,
Мен сени ,
Сен мени англайгъан йимик ,
Тавушунг юрекни зарларын чая.

Тартынып ,болмайман ,айтмагъа сагъа ,
Чеч мени явлугъум ,
Янымда олтур ,
Сенден артыкъ зат герекмей магъа,
Янымда олтуруп ,
Дюньямны толтур .


Рецензии