Танг

Талайлы танг тувуп геле къызарып
Айлана якъ гъайран арив анг булан ,
Мен къалгъанман тангдан сагъа бозарып,
Талайыма бозаргъандай танг булан .

Гюн шавласы авлакъланы акъ чыгъын
Йыртыллатып къамашдыра гёзюмню ,
Талавум кёп ,
Тангдан тутуп талчыгъып ,
Талайсыздай гьис этемен оьзюмню .

Танг булан бир яхшылыкъгъа етгендей ,
Къушлар чарнай ,
Мени гьалым  билмейген ,
Аллагь оьзю магъа артыкъ этгендей,
Сен етимни
Бир айланып гелмейген .

Сен оьпмеген энглеримни гюювюн
Басылтмагъа къарайгъандай юваш ел,
Мен гётерип къыйынларын сюювню
Сен гётермей,
Къыйын магъа,
Етип гел!


Рецензии