Гечикмейик!

Даньяны бары малындан
Аявлум бола ана,
Ана ёкъ ожакъланы
Чырагъы ливлюв яна.

Ерге исив гюн берсе,
Ай берсе ерге ярыкъ,
Ерлеге айдай-гюндей,
Яшлагъа ана тарыкъ.

Йылы къолун ананы,
Ананы йылы сёзюн
Эс этмей де къалабыз,
Тас этмей туруп оьзюн.


Рецензии