Къуванаман

Гёзюм мени къырны излей,
Гьашыкъ болгъан бусам ярай,
Гёнгюм мени сени гёзлей,
Гёзюм мени ёлгъа къарай.


Сен оьтесен, эс де этмей,
Кёкрегимде оьртен ягъып,
Ай алдатгъан авлиядай,
Мен къаламан сагъа багъып,


Артынг булан орамлардан
Айланагъан къуванаман,
Бу дюньяда сени барынг
Не яхшы деп, къуванаман.


Рецензии