Зачекай

Не все ще встигла я тобі сказати, зачекай,
Душа кричить відлунням ніжності й любові,
На вічну цю розлуку ми ще не були готові,
Тобі ще рано так було іти в Небесний Рай.

Чекай, тут порожньо так стало..Лиш провалля
тих хвилювань і сліз, що знову за тобою.
І пам'ять щастя знов лише дрібнотою німою
веде в минуле..Поруч так багато вже печалі.

Душа, якій самотньо стало тут уже без тебе,
злетіла б.. Поруч була би разом уже в небі..
Душа, в якій так мало тепер стало щастя,
його вже доля викрала в сумнім причасті.

r810220


Рецензии