Ми будемо пам ятати

Ми довго будемо все пам‘ятати,
Про страхітливі дні війни.
Коли гриміли над людьми гармати,
З війни не повертаються сини...

А матері це все як пережити,
Був син, тепер уже його нема...
Він мріяв сіяти хліба, косити,
Не збудеться — така страшна війна.

Нам дні cтрашні ніколи не забути,
Як плакало мале іще хлоп‘я,
Тата у нього вже не може бути
Війна взяла... Хай їй не буде вороття.

І сльози жінки молодої не забути
Тієї, що вдовою рано стала.
Коханий вже не зможе з нею бути —
Війна проклята, без жалю, забрала.
Ми будемо все довго пам’ятати…


Рецензии