Невже я знову закохався

12  поглядів підряд
Невже я  знову закохався
Збереться  знову
Запилючений  оркестр

Вже  серце  дихає
Порозбігались  пальці
…Вновь  стал  понятен  птиц  язык
Мир  стал  враждебным  и  широким…

мій  Боже 
Нащо 
Світ  ясний
Збираєш  знову  ув  одну  росинку

1991


Рецензии