Зупиняли в травi вiтер

Як  косили
Не  думали
Очі  пам’ятали

Просто  себе
Хилилось  все
Аж  від  того  краю

І  з  туману
Починали
З  холоду  криниці

Зупиняла
Розгортала
Хустку  молодиця

Пахло полем 
І  травою
Розігріті  коси

Зупинялись
Дивувались на
Ніженьки  босі

Тою  стежкою 
Одною
Від  самої  хати

Було  світа  йти
Співалось
Як  полегка  хвиля

В’яже  руки
Терпне  вітер  в
Голос  милолиций

Мов  хмаринка
Щастя  врода
Гарна  ніби  сниться

1989
            


Рецензии