Бо

Бо нікому  читати  ті   листи
     Лише  папір  і  вкреслені  скорботи

Бо ти  такою  тихою  ходов
      В  моїй  уяві  поруч  як  субота

Бо  світлий  запах  свята  і  з  тобов
      Німіє  око  губи  і  душов

Бо  колір  ласки  з  посмішков  святов
      Занурює  в  солодкий  ніж  у  груди

Бо  степ  бо  вітер  бо  співа
      Не  забува  той  подив  довгих  вій

Бо  ніжний  струм  твій  стогін  пеленає
       За  втраченою  радістю  подій

Бо  не  Вона  розбуде  тихе  рано
       Розтримає  дитинний  зсонний  сміх

Бо  не  Вона 
       О  боже  не  Вона

1985


Рецензии