Паде

Без  вітру  дощ  паде  на світло  ліхтарів
З-за  него  злива  видиться  гі  верхи               
З-під  ночі  блискає
Блукає  ватний  грім
і 
Пахнуть твої темрявою  коси               

Не  заколише  дзвін  верхи  хрестів
Намочено простягнених  у  небо
Без  вітру  чути  особливий  шум
То  з  неба  сльози  падають  у  порох
               
Тріпоче  смужкою  надія   
  я 
    і 
ти
    і
      дощ      
              що  падає на вечір в  теплий  спокій

1988


manifest хрестослов


Без  вітру______дощ 
_______ паде на ____світло ____ ліхтарів
___з-за _______ него _____ злива _______ видиться   
гі ______ верхи ______________ з-під ночі 
_ блискає _____________ блукає ________ ватний 
_____________________________ грім
___________________________ і 
_____________________________пахнуть 
________________________ твої _______ темрявою         
_____________________________коси___________ не 
____________________ заколише ______ дзвін _______верхи               
________________________________________ хрестів
_______________________________ намочено ______ простягнених   
________________________________________у  небо
_______________________________ без  вітру ______ чути               
_________________________ особ-_________ -ливий_____ шум
____________________________________ то ______ з неба ____ сльози   
_______________________________________падають ______ у _______ порох
________________________________ тріпоче ______смужкою 
_______________________________________ надія _________  я 
___________________________________________ _____________ і 
___________________________________________ _______________ти
___________________________________________ _____________ і
___________________________________________ _______ дощ ___ що
______________________________________________пада-______-є
___________________________________________ на _____________вечір
___________________________________________ _____________ в
___________________________________________ _________теп-__-лий 
___________________________________________ __________________ спокій


Рецензии