Отрава

Не  моє  серце
Очі  не  мої
Моя  отрава
Мій  червоний  погляд

Затерплі  пальці
О  гіркий  твій  цвіт
Мій  світ  притрушує  й
Все  тоне  в  твоїм  танці

У  спухлі  губи
Шепчу  в  шелест  слів
Не  зачерпну
Тобою  зняту  хвилю

Іду  на  дно
Запалений  батіг
Куняю  в  зливу в
Розмерфеленій  білизні

Закам’янію  трісну  і  шубовсть
Лишаю слід 
Не  залишаю 
Краю

Знайду
До тебе  фіртку  і
Прийду
Бо моє серце  б’ється  за тобою

1985


Рецензии