Випадковiсть

Звела тоді нас випадково доля,
бо спільного між нами зовсім мало –
ми ягоди не одного все ж поля.
Дивуюсь, як надовго дружби стало…

Пригадую твого єхидства ноти,
що не торкались грішної землі:
жінки великі – тільки для роботи,
а для кохання, звісно, – лиш малі!..

Ти тільки зовні біла та пухната,
а в середині – справжня суміш перців.
Стосунків крах з тобою – теж не втрата,
в тобі отрути більше ніж в аптеці!

02.06.2018


Рецензии